Luxe villa’s en landhuizen

Het bouwen van een luxe villa of landhuis vraagt om een nauwkeurige aanpak. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding, voor en tijdens de bouwperiode. Een intensief voortraject van het afstemmen van uw eisen en wensen, vele details en bouwtechnische mogelijkheden. Een duidelijke planning en goede onderlinge communicatie staan hierbij centraal. Hierbij zijn wij uw aanspreekpunt en verzorgen alle organisatorische zaken omtrent uw woning.

Van oudsher heeft Bouwbedrijf Lammersen zich bezig gehouden met luxere woningbouw. Onze woningbouw kenmerkt zich door een attractieve architectuur, degelijkheid, vakmanschap en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Met uw wensen en eisen, onze ervaring en vakkennis, creëren we samen uw droomhuis.

Bouwbedrijf Lammersen, bouwers die gegeven vertrouwen waarmaken!

Luxe woningbouw en speciaalbouw

Bouwbedrijf Lammersen bouwt o.a. grote en middelgrote vrijstaande woningen, luxe villa’s en landhuizenTevens verzorgen wij speciaalbouw zoals (overdekte) zwembaden, ontspanningsruimtes, serres, veranda’s, luxe carports en overkappingen. Daarnaast bouwt Lammersen bouwbedrijf twee-onder-een-kapwoningen en zijn wij actief in de seriematige woningbouw, waaronder bijvoorbeeld projectbouw, rijtjeswoningen, bouw van appartementen en complete appartementengebouwen.