Zwembad en buitenzwembad

Het bouwen van zwembaden en/of buitenzwembaden is specialistisch werk. Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring met het bouwen van o.a. buitenzwembaden, (overdekte) zwembaden, zwembadhuizen met bijbehorende sanitaire voorzieningen en ontspannings- en wellnessruimten. Een degelijk, modern of sportief zwembad, dat perfect past bij de stijl van uw huis en tuin of wellicht een complete luxe wellness inrichting? Wij adviseren u graag. Ook voor het ontwerpen en bouwen van uw zwembad bent u bij Bouwbedrijf Lammersen aan het juiste adres. Nieuwbouw, renovatie of verbouw, uw wensen staan centraal en we streven altijd naar een optimaal resultaat.

Meer informatie over uw zwembad
Bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl. om de mogelijkheden te bespreken of een prijsopgave op te vragen.

Waarom een eigen zwembad?

Het is fijn en ontspannen om op ieder gewenst moment een verfrissende duik te kunnen nemen in uw eigen zwembad. U hoeft er niet meer de deur voor uit en kunt heerlijk thuis of in de tuin een duik nemen, uw baantjes trekken, ontspannen en tot rust komen. Het geeft u de mogelijkheid om in het comfort en de privacy van uw eigen huis of tuin, lekker tot uzelf te komen, aan uw lichamelijke conditie en gezondheid te werken en bovendien heerlijk te relaxen!

Wat kost het?

De kosten worden bepaald door meerdere factoren: o.a. de afmetingen, de constructie en natuurlijk het niveau van de afwerking. Het bouwen is bijna altijd maatwerk. Op basis van uw eisen en wensen bespreken we alle opties en mogelijkheden: het gebruiksgemak, lucht-, vocht en waterbehandeling en indien gewenst met uitbreidingen als een buitensauna, whirlpool, stoombad, douche en toilet.