Manege bouwen

Een manege of paardenstal bouwen wij op maat. Bouwbedrijf Lammersen kan het totale project van uw manegebouw verzorgen, inclusief het inrichten van de paardenstallen en het gehele erf er omheen. Graag denken we met u mee vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw en het onderhoud van uw manege. De paardestallen, stalinrichting, paardenboxen, ligboxen, de rijpiste, stapmolens, schuren, hooischuren, silo’s en opslagruimten, overkappingen en ventilatiesystemen. Uw manegebouw wordt met zorg, kwaliteit en deskundig vakmanschap gerealiseerd en tot in de kleinste details afgewerkt en opgeleverd.

Een manege bouwen is maatwerk

Het bouwen en/of verbouwen van een manege vereist een gedegen en nauwkeurige aanpak. Met name in het voortraject moeten veel zaken grondig worden onderzocht en dienen belangrijke afspraken te worden gemaakt op het gebied van onder meer architectuur, vergunningen en milieuregels.

Graag denken we met u mee over het op maat bouwen van uw manege. Vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw van de manege en eventueel het onderhoud. Wilt u een afspraak of eerst meer informatie? Neem contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl. Onze medewerkers helpen u graag.