Bouwbedrijf Lammersen en woningbouw

Van begin af aan heeft Bouwbedrijf Lammersen zich bezig gehouden met (luxere) woningbouw. Onze woningbouw kenmerkt zich door een attractieve architectuur, degelijkheid en vakmanschap, voor een betaalbare prijs. Door kopers van een woning keuze te geven uit verschillende opties, proberen wij aan ieders wens te voldoen.

Een goede relatie met u als onze opdrachtgever vinden wij belangrijk. Daarbij vormt wederzijds vertrouwen de basis. Afspraken nakomen en op tijd leveren staan bij ons hoog in het vaandel. Met bijna 90 jaar ervaring in woningbouw, hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd van een deskundige en betrouwbare aannemer.

Bouwbedrijf Lammersen staat garant voor vakwerk in woningbouw.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie en een foto-overzicht van betreffende woningbouw projecten.

Hoogwaardige kwaliteit en afwerking in woningbouw

Ook bij woningbouw onderscheiden wij ons in hoogwaardige kwaliteit en afwerking van de woningen. Met een goede en realistische planning, gebruik van goede, duurzame materialen, een persoonlijke begeleiding en goede afspraken, onderscheiden we ons van andere woningbouwbedrijven. Dat is de kracht en toegevoegde waarde van Bouwbedrijf Lammersen.

Bouwbedrijf Lammersen heeft zeer ruime ervaring in het bouwen van woningen. Wij zijn bijzonder bedreven in het bouwen van vrijstaande woningen, luxe villa’s, 2 onder 1 kap woningen, appartementen en speciaalbouw (zwembaden, serre’s, veranda’s, overkappingen, etc.).