Veranda bouwen

Een veranda bouwen kan op verschillende manieren: als uitbouw aan uw huis, aan een tuinhuis of los in uw tuin. Een veranda bouwen kan o.a. van steen, hout, glas, metaal en kunststof. Meestal is het een combinatie van materialen waarbij hout veelal de voorkeur heeft. Bij het bouwen van een houten veranda heeft u keuze uit meerdere houtsoorten. Gebruik van hout geeft de veranda en het verandaterras een mooie, natuurlijke en warme uitstraling.

Veranda materialen

De veranda kan van meerdere zijden worden dicht gebouwd maar u kunt ook kiezen voor een meer open veranda met bijvoorbeeld een veranda hek. Bij het veranda dak kan wederom worden gekozen uit meerdere materialen, varierend van hout tot betonstaal, glas of (lichtdoorlatende) golfplaten en zelfs schaduwdoek. Vervolgens kan de varanda worden voorzien van allerlei extra mogelijkheden, zoals verlichting, verwarming, een muziekinstallatie, glazen panelen, etc. etc.

Bij het bouwen van een veranda gaat het meestal om maatwerk. Bouwbedrijf Lammersen kan u hierbij van dienst zijn. Wilt u meer informatie over verandabouw, heeft u vragen of specifieke wensen? Neem telefonisch contact met ons op via nr. 074 376 18 19 of stuur een email naar info@lammersen.nl.