Een zwembadhuis of binnenzwembad is maatwerk

Het bouwen van een binnenzwembad en zwembadhuis is maatwerk. Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring met het bouwen van binnenzwembaden, (overdekte) zwembaden, zwembadhuizen, fitness- en ontspanningsruimten en sanitaire voorzieningen. Gaat uw voorkeur uit naar een modern, degelijk of sportief zwembad of een complete luxe wellness inrichting? Een sauna, stoombad of whirlpool? Wij adviseren u graag. Ook voor ontwerp en bouw van uw binnenzwembad of zwembadhuis bent u bij Bouwbedrijf Lammersen aan het juiste adres. Nieuwbouw, verbouw of renovatie, uw wensen staan centraal en we streven altijd naar een optimaal resultaat.

Meer informatie over uw zwembadhuis
Wilt u meer informatie over de (ver)bouw van een zwembadhuis, binnenzwembad, of (overdekt) zwembad? Maak een afspraak om alle mogelijkheden vrijblijvend met ons te bespreken. bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Waarom een zwembadhuis of binnenzwembad?

Het onvoorspelbare weer in Nederland kent iedereen inmiddels wel. Hoe fijn is het dan om onafhankelijk van het weer en op elk gewenst moment een verkwikkende duik te kunnen nemen in uw eigen binnenzwembad! U hoeft er de deur niet meer voor uit en kunt heerlijk thuis een duik nemen, uw baantjes trekken, ontspannen en tot rust komen. Een zwembadhuis of binnenzwembad geeft u mogelijkheid om in het comfort en de privacy van uw eigen huis, lekker tot uzelf te komen, aan uw lichamelijke conditie en gezondheid te werken en bovendien heerlijk te relaxen!

Wat kost een zwembadhuis en wat kost een binnenzwembad?

De kosten van een binnenzwembad of zwembadhuis worden o.a. bepaald door de afmetingen van het zwembad, de constructie (van o.a. het gebouw) en natuurlijk het afwerkingsniveau. Het bouwen van een binnenzwembad of zwembadhuis is altijd maatwerk. Op basis van uw eisen en wensen bespreken we alle opties en mogelijkheden: het gebruiksgemak, lucht-, vocht en waterbehandeling en indien gewenst met uitbreidingen als een sauna, whirlpool, stoombad, douche en toilet.

Voor meer informatie, foto’s en voorbeelden of een inspirerend gesprek over uw wensen m.b.t. een zwembadhuis, binnenzwembad, of (overdekt) zwembad, bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.