Bedrijfshallen bouwen: Lammersen bouwbedrijf brengt bedrijfshallen bouwen naar een hoger niveau!

Bedrijfshallen bouwen

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen? Bouwbedrijf Lammersen heeft jarenlange ervaring met bedrijfshallenbouw. Wij weten bovendien van ieder project een succes te maken. Met een realistische planning, kostenbeheersing en tijdige oplevering!

Circulair bouwen – Breeam doelstellingen

Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring op gebied van circulair bouwen. Bovendien kunnen we u ondersteunen bij het behalen van Breeam doelstellingen. Wij zetten ons actief in om de gebouwde omgeving te verduurzamen. En daarmee een bijdrage te leveren aan een circulaire economie. Een economie, waarin het prettig en gezond werken en leven is.

Uw eisen, wensen en duurzaamheids doelstellingen

Uw bouwproject krijgt de persoonlijke benadering die het verdiend. Want geen bedrijfshal is hetzelfde! Uiteraard houden wij rekening met de door u gewenste uitstraling en inrichting van de bedrijfshal. Het ontwerp van de bedrijfshal kan bovendien geheel op uw eisen, wensen en duurzaamheids-doelstellingen worden afgestemd.

Bedrijfshal laten bouwen?

Voor het bouwen van een bedrijfshal bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk terecht voor bouw van alle soorten bedrijfshallen. Kortom, complete nieuwbouw, turn-key en casco bedrijfshallen. Maar ook de verbouw, renovatie en uitbreiding van bestaande bedrijfshallen.

Wilt u meer informatie of een afspraak?
Neem vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Een bedrijfshal bouwen is maatwerk

Een bedrijfshal bouwen wij op maat. Bouwbedrijf Lammersen kan het totale project van uw bedrijfshallenbouw verzorgen. Inclusief de inrichting van de bedrijfshal, de kantoren etc. Graag denken we met u mee. Vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw en het onderhoud van uw bedrijfshal. In het bijzonder, de logistieke routing, verlichting, sanitair, kantoren en opslagruimten, ventilatiesystemen, etc. Uw bedrijfshallenbouw wordt met zorg, kwaliteit en deskundig vakmanschap gerealiseerd. En bovendien tot in de kleinste details afgewerkt en opgeleverd.

Waarom Lammersen bouwbedrijf?

  • wij regelen alles met betrekking tot uw bouwvergunning
  • vele jaren ervaring met bedrijfshallen bouwen
  • praktisch in duurzaamheidsdoelstellingen: circulair bouwen – Breeam doelstellingen
  • uw wensen en eisen staan centraal bij het ontwerp voor uw bedrijfshal
  • vooraf krijgt u een realistische planning van de bouwtijd
  • onze bedrijfshallen-bouw voldoet aan alle normen
  • veel ervaring met o.a. verlichting, ventilatie en akoestiek in bedrijfshallen
  • alle kennis en disciplines aanwezig

Bedrijfshallen bouwen: Lammersen bouwbedrijf brengt bedrijfshallen bouwen naar een hoger niveau!

Bedrijfshal: architectuur, vergunningen en milieuregels

Bij het bouwen van een bedrijfshal is een gedegen en nauwkeurige aanpak vereist. In het voortraject moeten namelijk al veel zaken grondig worden onderzocht. Daarnaast dienen belangrijke afspraken te worden gemaakt. Onder andere op het gebied van onder meer architectuur, vergunningen en milieuregels.

Concluderend, graag denken we met u mee over het op maat bouwen van uw bedrijfshal! Niet alleen vanaf het eerste idee, maar ook tot en met de uiteindelijke bouw en eventueel het onderhoud. Wilt u een afspraak of eerst meer informatie?

Neem contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Onze medewerkers helpen u graag.