Een school bouwen

Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van scholen en schoolgebouwen bent u bij Bouwbedrijf Lammersen aan het juiste adres. Wij kunnen in een vroeg stadium met u meedenken over de complexe zaken waar u mee te maken krijgt. Bouwbedrijf Lammersen beschikt tevens over een gestandaardiseerd aanbod van schoolcomplexen, dat veelzijdig is in indeling en functionaliteit.

Onze ervaring met het bouwen van een school

Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring met de bouw van scholen. Een school bouwen is voor een schoolbestuur of gemeente geen dagelijse praktijk. Bij het bouwen van een school komt tegenwoordig steeds meer kijken, waardoor een school meer wordt dan slechts een gebouw. Flexibel gebruik van ruimten, multi-functionele indelingen, beheersen van het binnenklimaat, hoge eisen aan leer- en speelvoorzieningen, duurzaam bouwen, etc. En dan zijn er nog de eisen, voorschriften en vergunningen waaraan moet worden voldaan.

Meer informatie
Graag denken we met u mee vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw van de school en het onderhoud. Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Een school bouwen, wat kan Bouwbedrijf Lammersen voor u betekenen?

Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring met de bouw van allerlei gebouwen en panden, woningen, uitiliteitsbouw en speciaalbouw t.b.v. scholen, zorgcentra, sportverenigingen en horeca. Denk hierbij aan sport- en fitnessruimten, ontspanningsruimten, horeca keukens en restaurants, sanitaire ruimtes en sanitaire voorzieningen, fietsenstallling en overige opslagruimten, bergingen en garages. Verbouw, renovatie en restauratie van scholen en schoolgebouwen behoort tevens tot de mogelijkheden. Informeer naar het duurzaam (ver)bouwen van uw school, scholengebouw of schoolkantine, sport – en spelfaciliteiten, etc.