U wilt een bedrijfspand laten bouwen?

Voor het bouwen van een bedrijfpand bent u bij Bouwbedrijf Lammersen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor bouw van alle soorten bedrijfspanden. Naast complete nieuwbouw, turn-key en casco bedrijfspanden, verzorgen wij ook de verbouw, renovatie en uitbreiding van bestaande bedrijfspanden.

Lammersen is specialist in bouw van bedrijfspanden

Het bouwen en verbouwen van een bedrijfspand vereist een gedegen en nauwkeurige aanpak. Met name in het voortraject moeten veel zaken grondig worden onderzocht en dienen belangrijke afspraken te worden gemaakt op het gebied van onder meer architectuur, vergunningen en milieuregels. Veel tijdrovende werkzaamheden die wij u graag uit handen nemen. Wij dragen zorg voor een goede en realistische planning, kostenbeheersing en tijdige oplevering!

Hieronder een foto-overzicht van onze referenties van bedrijfspanden.
Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Welke bedrijfspanden bouwt Bouwbedrijf Lammersen?

Bouwbedrijf Lammersen vezorgd de complete (turn-key) bouw of cascobouw van o.a. bedrijfshallen, loodsen en opslagruimtes, werkplaatsen en garages maar ook industriële bedrijfspanden zoals fabricageruimtes, productiehallen, assemblageruimtes, bedrijfs- en distributiecentra en logistieke oplossingen. Meer informatie over de vele mogelijkheden of een afspraak maken? Bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.