Bouw en verbouw van hotels en horeca panden

Bouwbedrijf Lammersen is zeer ervaren met de bouw en verbouw van hotels en horeca panden. Graag denken we in een vroeg stadium met u mee. Van indeling en inrichting tot en met de uiteindelijke bouw of verbouw van uw horecagelegenheid of hotel. We nemen u alle zorgen uit handen, plannen de details en regelen alles verder tot in de puntjes. Overlast wordt zoveel mogelijk beperkt waardoor u en uw gasten zowel tijdens, als na realisatie van de (ver)bouw optimaal kunnen (blijven) genieten van de totale ambiance. Alles zal voldoen aan zowel uw wensen als de huidige (bouw)eisen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Hotel en horeca bouw, wat kan Bouwbedrijf Lammersen voor u betekenen?

Bouwbedrijf Lammersen heeft veel ervaring met de bouw, verbouw en renovatie van hotels en horeca gelegenheden, zoals cafetaria, bistro, restaurant, bar, horeca-keuken en sanitaire ruimtes in bijvoorbeeld hotelkamers en ontspanningsruimten. Denk hierbij ook aan speciaalbouw zoals sauna- en ontspanningsruimten, (overdekte) zwembaden, kleedkamers, douchruimten, sanitaire gebouwen en sanitaire voorzieningen, fitnessruimte, opslagruimten, berging en garages. Informeer naar de mogelijkheden voor het duurzaam (ver)bouwen of renoveren van uw hotel of horecagelegenheid.