Verbouw en renovatie

Verbouw en renovatie is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Bouwgronden worden schaarser en veel opdrachtgevers besluiten om bestaande bedrijfspanden of woningen te kopen om ze daarna te laten verbouwen of renoveren. Heeft u verbouw plannen? Dan komt er vaak veel op u af. Waar moet u beginnen, met welke kosten moet u rekening houden en hoe maakt u de juiste keuzes?

Bouwbedrijf Lammersen heeft jarenlange ervaring in de verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. We stellen onze knowhow graag ten dienste van onze opdrachtgevers en kunnen u veel organisatorische zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwvergunning, tekenwerkzaamheden, calculatie en uitvoering.

Voor een landelijke retailorganisatie doen wij de verbouw en het onderhoud van alle nieuwe en bestaande winkels.

Meer informatie, een afspraak of offerte-voorstel? Bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.

Duurzame verbouw

Een verbouwing kan een goed moment zijn om bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen te nemen in uw huis. Denk hierbij aan verbeteren van dakisolatie, isolatieglas, spouwmuurisolatie, zonnepanelen en bijvoorbeeld een HR-ketel. Er zijn subsidies beschikbaar om uw huis energiezuiniger te maken. Duurzaam verbouwen wordt namelijk ondersteunt door de Rijksoverheid, de gemeente en provincie. Er zijn mogelijkheden voor subsidies, goedkope financiering en belastingvoordeel. Informeer naar de mogelijkheden.

U wilt verbouwen of renoveren? Bouwbedrijf Lammersen is u graag van dienst bij:

  • Verbouwen of uitbreiden van uw woning. Denk hierbij aan uw keuken, badkamer, slaapkamers of zolder. Uitbreidingen zoals een serre, veranda, garage, carport, sauna en ontspanningsruimte, etc.
  • Het energie zuiniger maken van uw woningen
  • Technische verbeteringen aan uw woning
  • Verbeteren van de veiligheid in en om uw woning

Verbouw en advies

Naast de uitvoering van uw verbouwing, adviseren wij u graag over materiaalkeuze, bouwtekeningen en planning. Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op: bel 074 376 18 19 of mail naar info@lammersen.nl.